Sedmý ročník festivalu ARENA Divadla bratří Formanů bude opět s podporou C.S.CARGO

Dopřejte si od pátku 24. května do soboty 1. června jedinečné zážitky v podobě (nejen) cirkusových představení na festivalu ARENA.

Letos poprvé na obou březích Vltavy: V ERPET Centru na Praze 5 a na lodi Tajemství na Náplavce u Rašínova nábřeží. V prostoru ERPET Centra vzdáleného jen pár minut chůze od Smíchovské náplavky na návštěvníky čekají cirkusové stany s představeními a zázemí festivalu v podobě doprovodných akcí (včetně koncertů a oblíbených dílniček) či občerstvení.

„Festivalový program je dobře namíchaný a bude to pořádnej cirkus! Poprvé se nám do Prahy podařilo přivézt umělce z Le P´tit Cirk s poetickou show plnou akrobacie Les Dodos. Soubor My!Laika, který někteří znají již z minulosti, nabídne své dvě nejnovější představení La Soirée a Winter. Diváci mohou vidět i, troufám si tvrdit, jedno z nejoriginálnějších sólových vystoupení nastupující cirkusové generace, představení Searching for John, představuje program festivalu ARENA jeho umělecký ředitel Petr Forman.

Po loňském úspěchu se do programové sestavy znovu dostala i motorkářská stěna smrti (Le Mur de la Mort). Hudebním vyvrcholením festivalu bude koncert sólistů známého gospelového sboru Jeremy Winston Chorale s názvem Blues Brothers ve spolupráci s ČNSO a The Loop Jazz Orchestra. Na lodi Tajemství, která zůstává na svém kotvišti u Výtoně, budou i letos představení mladých umělců či představení pro děti. Ty se mohou těšit na loutkové i klasické pohádky a příznivci Divadla bratří Formanů jistě uvítají oblíbené výpravné divadelní představení Aladin.  

Stejně jako každý rok je vstup do areálu festivalu zdarma.

Více informací o festivalu naleznete na www.festivalARENA.cz a facebookovém profilu festivalu.

Vstupenky na jednotlivá představení jsou v prodeji na portálu GOOUT.


17. 05. 2024 Slávnostné otvorenie nabíjacej stanice pre elektrické nákladné vozidlá...

Významným míľnikom rozvoja elektromobility na Slovensku je otvorenie aktuálne najvýkonnejšej nabíjacej stanice na Slovensku, jej maximálny výkon je až 400 kW. Spoločnosť C.S.CARGO Slovakia sa ako hlavný poskytovateľ logistických služieb zúčastnila na jej slávnostnom otvorení, ktoré sa uskutočnilo 13. 5. 2024 v areáli EMPARK v Trnave....

Zjistit více
13. 05. 2024 Přeprava lodí z Benátek do Prahy...

Realizovali jsme přepravu nádherných historických lodí z italských Benátek s vykládkou v centru Prahy. Lodě můžete vidět na Vltavě u příležitosti konání Svatojánských slavností Navalis 2024 ...

Zjistit více