Sedmý ročník festivalu ARENA Divadla bratří Formanů bude opět s podporou C.S.CARGO

Dopřejte si od pátku 24. května do soboty 1. června jedinečné zážitky v podobě (nejen) cirkusových představení na festivalu ARENA.

Letos poprvé na obou březích Vltavy: V ERPET Centru na Praze 5 a na lodi Tajemství na Náplavce u Rašínova nábřeží. V prostoru ERPET Centra vzdáleného jen pár minut chůze od Smíchovské náplavky na návštěvníky čekají cirkusové stany s představeními a zázemí festivalu v podobě doprovodných akcí (včetně koncertů a oblíbených dílniček) či občerstvení.

„Festivalový program je dobře namíchaný a bude to pořádnej cirkus! Poprvé se nám do Prahy podařilo přivézt umělce z Le P´tit Cirk s poetickou show plnou akrobacie Les Dodos. Soubor My!Laika, který někteří znají již z minulosti, nabídne své dvě nejnovější představení La Soirée a Winter. Diváci mohou vidět i, troufám si tvrdit, jedno z nejoriginálnějších sólových vystoupení nastupující cirkusové generace, představení Searching for John, představuje program festivalu ARENA jeho umělecký ředitel Petr Forman.

Po loňském úspěchu se do programové sestavy znovu dostala i motorkářská stěna smrti (Le Mur de la Mort). Hudebním vyvrcholením festivalu bude koncert sólistů známého gospelového sboru Jeremy Winston Chorale s názvem Blues Brothers ve spolupráci s ČNSO a The Loop Jazz Orchestra. Na lodi Tajemství, která zůstává na svém kotvišti u Výtoně, budou i letos představení mladých umělců či představení pro děti. Ty se mohou těšit na loutkové i klasické pohádky a příznivci Divadla bratří Formanů jistě uvítají oblíbené výpravné divadelní představení Aladin.  

Stejně jako každý rok je vstup do areálu festivalu zdarma.

Více informací o festivalu naleznete na www.festivalARENA.cz a facebookovém profilu festivalu.

Vstupenky na jednotlivá představení jsou v prodeji na portálu GOOUT.


10. 07. 2024 Skupina C.S.CARGO rostla i v roce 2023...

Skupina C.S.CARGO dosáhla v roce 2023 významného růstu tržeb a ziskovosti, a to i přes nepříznivé ekonomické podmínky. Tržby vzrostly na 8 miliard korun, což představuje mírný nárůst oproti roku 2022. Provozní zisk (EBITDA) se zvýšil o 28 % na 701 milionu korun. Investice do obnovy vozového parku, logistických projektů a IT technolog...

Zjistit více
14. 06. 2024 Exkurze plzeňských středoškoláků v Jičíně...

Po úspěšném listopadovém zahájení spolupráce se Střední průmyslovou školou dopravní, Plzeň, Karlovarská 99 na jejich Dni otevřených dveří jsme přišli na řadu my a připravili pro ně celodenní exkurzi provozem jičínského areálu. ...

Zjistit více